Selecteer provincie

Schoorsteenveger Cekadak Beilen BV 0593-525577: Direct een prijs & goede tarieven van erkende veger uit de buurt. Vergelijk kwaliteit en prijzen door reviews te bekijken.

Details

Adres
Roald Amundsenstraat 4
7825AT Emmen
Drenthe
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0593-525577

fax : 0593-525240

http://www.cekadak.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Wij zijn dakdekkers in hart en nieren. Met een hecht team van echte vaklui zorgen we ervoor dat daken weer-, wind- en waterdicht worden en blijven. Daarbij staan voor ons twee dingen voorop: kwaliteit en klant tevredenheid. Dat merkt u zodra u met Cekadak in zee gaat – en dat blijft u merken zolang u onder een dak van Cekadak verblijft.

Wij bedienen u door heel Nederland, met een team van pure professionals is Cekadak een partner van formaat voor iedereen die duurzaamheid en kwaliteit in dakbedekking eist. Het zwaartepunt ligt bij Cekadak op renovatie, service en onderhoud van industriële dakbedekkingen.

Bij renovatie van een dakbedekking wordt in eerste instantie al gauw gedacht aan ingrijpende reparaties, omdat de dakbedekking zijn beschermende werking tegen vocht en kou niet langer kan waarmaken. Uiteraard laten weer en wind – en niet te vergeten de tand des tijds – hun invloed gelden op een dakbedekking.

Vakmanschap en materialen van de hoogste kwaliteit vormen de basis voor een duurzame dakbedekking. Maar weer en wind en de tijd werken onontkoombaar in op uw dak, en vandaar dat Cekadak u ook ten sterkste adviseert regelmatig preventief onderhoud aan uw dak te laten verrichten.

In het dakdekkersvak staan kwaliteit voor de klanten en veiligheid voor de eigen mensen bovenaan het lijstje van belangrijke zaken. Daarom zijn er ook onafhankelijke instanties die daar toezicht op houden: wie goed en veilig wil werken, zorgt ervoor dat zijn product en zijn procedures de toets van die instanties moeiteloos doorstaan.

Hetzelfde hoogwaardige niveau kenmerkt ook de uitvoering van uw dakrenovatie. Een team van uitstekend opgeleide en ervaren dakdekkers zorgt ervoor dat uw project snel en perfect wordt uitgevoerd. Het feit dat Cekadak over VCA2-certificatie beschikt is niet alleen een garantie voor de kwaliteit van het werk. Het betekent tevens dat Cekadak het hoofdaannemerschap op zich kan nemen van een verscheidenheid van bijkomende bouwtechnische werkzaamheden, zoals renovatie van dakconstructies en schoorstenen, loodvervanging en andere werkzaamheden.Service:
24-uurs service, Gratis offerte, meld lekkage online

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Dakinspectie, Dakonderhoud, Dakreiniging, Dakrenovatie, Dakreparatie, Dakrestauratie

Specialisatie:
Bitumen dakbedekking, Dakplaten, Duurzame dakbedekking, Gevelbekleding, Kunststof dakbedekking (EPDM / PVC / TPE), vegetatiedaken

Aangesloten bij / Certificering:
KIWA, VCA, ISO 2001, ISO 20091, garantieceritficaat