Selecteer provincie

Schoorsteenveger Schoorsteenveegbedrijf Van Haren 06-53606437: Direct een prijs & goede tarieven van erkende veger uit de buurt. Vergelijk kwaliteit en prijzen door reviews te bekijken.

Details

Adres
Omloop 6
9502RJ Stadskanaal
Groningen
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.vanharenschoorsteenveegbedrijf.nl

Wat wij doen:
SCHOORSTEENVEGER UIT STADSKANAAL

Henri van Haren, de man achter het bedrijf, is een gediplomeerd gezel schoorsteenveger. Door zijn kennis en ervaring kunt u rekenen op een professionele behandeling van uw rookkanaal, met de daarvoor juist afgestemde, hoogwaardige veegmaterialen. Er wordt zorgvuldig met uw huisraad omgegaan, de vloer en haard worden afgedekt, zodat uw woning stofvrij en schoon blijft.

Naast het schoorsteenvegen wordt binnenkort ook gestart met het reinigen van mechanische ventilatiesystemen, ventilatieboxen en het onderhouden en reinigen van WarmteTerugWin-installaties of balansventilatiesystemen. Via onze website houden we u op de hoogte van deze ontwikkelingen.Service:
Alleen op afspraak

Doelgroep:
Bedrijven

Diensten:
Advies, Camera inspectie, Schoorsteenvegen, Vogelnesten verwijderen, dakgoot reinigen, schoorsteen renovatie, schoorsteenkappen plaatsen, ventilatiekanalen reinigen, visuele inspectie

Reiniging van:
Schoorsteenkappen, Schoorstenen, Ventilatiekanalen

Aangesloten bij / Certificering:
ASPB (Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond)