Selecteer provincie

Schoorsteenveger Neuhof & Haans Gevelrenovatie en Voegwerken 0475-592041: Direct een prijs & goede tarieven van erkende veger uit de buurt. Vergelijk kwaliteit en prijzen door reviews te bekijken.

Details

Adres
Windmolenbosweg 3
6081PE Haelen
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Gevelreiniging - Gevelrestauratie
Hydrofoberen - Voegwerken

http://www.neuhofhaans.nl

Wat wij doen:
Neuhof-Haans BV is van oorsprong een familiebedrijf met oog voor kwaliteit en detail. Door onze brede praktijkervaring en technische kennis kunnen wij onze opdrachtgevers van deskundig advies en maatwerk voorzien.

U kunt bij ons terecht voor zowel gevelrenovatie als na-isolatie van spouwmuren, vloer en dak.

Wij renoveren met veel zorg, aandacht en vakmanschap gevels van alle soorten en maten.

Ook voor na-isolatie bent u gegarandeerd van kwaliteit. Ons bedrijf beschikt over het KOMO procescertificaat, waardoor u verzekert bent van het vakkundig aanbrengen van na-isolatie.

Neuhof-Haans BV Gevelrenovatie en Voegwerken renoveert met veel zorg, aandacht en vakmanschap gevels van alle soorten en maten. Gevels van woningen en gebouwen en van complete stadswijken. Onze opdrachtgevers variëren van particulieren, woningbouwverenigingen, gemeenten, aannemers tot architecten. Onze renovatie- en nieuwbouwprojecten treft u aan in heel Limburg en Noord-Brabant. Neuhof-Haans BV is van oorsprong een familiebedrijf met oog voor kwaliteit en detail. Door onze brede praktijkervaring en technische kennis kunnen wij onze opdrachtgevers van deskundig advies voorzien.

Specialisme

Neuhof-Haans BV is gespecialiseerd in renovatievoegwerk in de breedste zin van het woord. Wij bieden een totaalpakket aan dat zowel het uithakken van oud voegwerk, het reinigen van gevels, metselwerkreparaties als het zetten van nieuwe voegen en het hydrofoberen omvat. Niets wordt uitbesteed waardoor we ook garant kunnen staan voor goede kwaliteit. Voor het traditionele voegwerk, knip- en snijwerk en mechanische verdichten kunt u volledig vertrouwen op de ervaring en deskundigheid van onze medewerkers.
Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:00
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenDoelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Advies, Glasbewassing, Graffiti verwijderen, Hydrofoberen, Impregneren, Onderhoud / gevelonderhoud, Renovatie / gevelrenovatie, Reparatie, Restauratie / gevelrestauratie, Schoorsteen renovatie, Stralen, Uithakken, Vochtwering, Zandstralen

Specialisme:
Gevel, Metselwerk, Schilderwerk, Voegen / voegwerk

Soort reiniging:
Chemisch reinigen, Dakreiniging, Damwand reiniging, Hogedrukreiniging, Specialistische reiniging

Aangesloten bij / Certificering:
Ned. Veren. Voerbedrijven, Ned. Vereniging voor Voegbedrijven, KOMO