Selecteer provincie

Schoorsteenveger Beemsterboer Rietdekker Dakdekker Interieurbouw

Details

Adres
Langereis 8
1718MB Hoogwoud
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-20144126
Rietdekker bitumen

Wat wij doen:
Bij Beemsterboer Rietdekkers kunt u terecht voor rieten daken en schroefdaken. Tevens voor dakgoten en houtrenovatieprojecten.

Een rieten dak kan op huizen, boerderijen, schuren en ook op tuinhuisjes. Belangrijk voor de toepassing van een rieten dak is de dakhelling. De dakhelling moet minimaal 30 graden bedragen in verband met afwatering.
U kunt voorbeelden van rieten daken vinden op de fotopagina's op onze website. Daarop staan onder andere twee (ronde) tuinhuisjes, een huis in cottage-stijl en verschillende stolpboerderijen.

Wat is een rieten dak?
Net als andere daken dient riet om een gebouw droog en tevens comfortabel te houden. 's Winters blijft het huis warm en in de zomer koel. Het is een perfecte investering, omdat je onroerend goed 20% meer waard is. Het onderhoud kan beperkt worden door het dak regelmatig na te laten kijken en waar nodig te herstellen.

De kwaliteit van een rieten dak, en daarmee ook de isolatiewaarde, kan worden verbeterd door de dikte op te voeren van 30 cm naar 45cm. Bij een schroefdak, waarbij het riet op houten platen wordt vastgeschroefd, worden dan roestvrijstalen schroeven gebruikt.

De detaillering van het dak gaat in overleg met u, zodat u zelf kunt bepalen hoe uw dak er uit gaat zien. De levertijd van rieten daken is langer dan van daken met dakpannen, maar echte duurzaamheid is dan ook lang tot zeer lang. Praktisch gezien betekent dit dat voor een dak van 120m2 4 a 5 weken nodig zijn.

Wij leveren een compleet product, dus wij kunnen ook pannen reviseren en aanverwante zaken.

Soorten daken.
Een schroefdak is anders dan een dak met latten op sporen. Bij een schroefdak wordt onder het riet een laag houten platen aangebracht op het dak waarop het riet wordt vastgeschroefd. De constructie van een schroefdak is geheel gesloten waardoor het brandgevaar met 50% kan afnemen. Hierdoor kan ook de verzekeringspremie omlaag. De aanschaf is echter duurder dan die van een open constructie doordat er een extra laag hout wordt aangebracht.

Wanneer kan een rieten dak toegepast worden?
Een rieten dak kan op huizen, boerderijen, schuren en ook op tuinhuisjes. Belangrijk voor de toepassing van een rieten dak is de dakhelling. De dakhelling moet minimaal 30 graden bedragen in verband met afwatering.
Service:
Gratis advies, Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Dakafwerking, Dakdekken, Dakinspectie, Daklekkage, Dakonderhoud, Dakreiniging, Dakrenovatie, Dakreparatie, Dakrestauratie, Koperen dakgoten, Schoorsteendeksels

Specialisatie:
Dakgoot, Dakisolatie, Dakraam, Duurzame dakbedekking, Gevelbekleding, Monumentaal dak, Rieten dak / rietdekker