Selecteer provincie

Schoorsteenveger Hollandse Schoorsteenvegers

Details

Adres
Dr. Lelylaan 61
1276GE Huizen
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Binnen 24 uur tot uw dienst.
Al jarenlang tot uw specialist.
Het beste bereikbaar op onze mobiele nummer

Wat wij doen:
Van 't Land Schoorsteenvegersbedrijf
Geen vuiltje aan de lucht

Uw vertrouwde schoorsteenveger in Huizen

De conditie van uw schoorsteen is van groot belang. U zorgt goed voor uw huis en goed voor uzelf. Daarom vertrouwt u op de kwaliteit en service van Van 't Land Schoorsteenvegersbedrijf, uw schoorsteenveger in Huizen.

Onderhoud, reparatie en advies: wij zorgen ervoor dat u er lekker warmpjes bij blijft zitten. En veilig bovendien, want een schone schoorsteen is van groot belang. Jaarlijks vallen er in Nederland vele slachtoffers doordat schoorstenen niet goed worden onderhouden. Brand of koolmonoxidevergiftiging kan het gevolg zijn. Laat uw schoorsteen daarom jaarlijks controleren door een erkende schoorsteenveger: Van 't Land Schoorsteenvegersbedrijf staat voor u klaar!

Zo blijft u problemen voor

Schoorsteenvegen is een vak. Vertrouwt u daarom op de kwaliteit van professionals. Van 't Land Schoorsteenvegersbedrijf heeft alle benodigde erkende diploma's en certificaten. Ons vakbekwame en vriendelijke personeel spoort mogelijke oorzaken van moeilijkheden op voor ze daadwerkelijk een probleem kunnen vormen. Controleren, reinigen, repareren, wij helpen u graag van A tot Z:

•inspectie
•reiniging
•onderhoud
•renovatie
•vervanging
•advies
Zowel particulieren als bedrijven vertrouwen op onze kennis en kunde. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte en ontdek zelf dat goede en vriendelijke service niet duur hoeft te zijn.
.Service:
vrijblijvende offerte