Selecteer provincie

Schoorsteenveger Schoorsteenveegbedrijf Braat 0570-638010: Direct een prijs & goede tarieven van erkende veger uit de buurt. Vergelijk kwaliteit en prijzen door reviews te bekijken.

Details

Adres
Giesenstraat 10
7417BT Deventer
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Braat Schoorsteenveegbedrijf is in 2001 gestart met het schoonmaken en renoveren van schoorstenen. Anno 2004 zijn wij ook gespecialiseerd in het reinigen van ventilatiekanalen. Door middel van de nieuwste schoonmaak technieken maken wij uw schoorsteen en ventilatiekanalen weer veilig en schoon.

Na 8 jaar ervaring opgedaan te hebben bij een Schoorsteenveegbedrijf is op 01-12-2001 Schoorsteenbedrijf Braat gestart. Na het volgen van de gezel opleiding van de ASPB, Het is van groot belang om aangesloten te zijn bij een goede branche-organisatie. Daarom zetten wij ons in om te voldoen aan de normen van de ASPB, de Algemene Schoorsteenvegers PatroonsBond.

Naast een opleiding van de ASPB heeft Braat ook nog een opleiding gedaan om ventilatiekanalen te reinigen en diverse certificeringen behaald waaronder veilig werken op dak VCA en het keuren van ladders en steigers.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Renovatie / schoorsteenrenovatie, Schoorsteenvegen, Keuren van ladders en steigers, Reinigen van ventilatiekanalen, Ongediertebestrijding

Reiniging van:
Mechanische ventilatie, Schoorstenen, Ventilatiekanalen

Aangesloten bij / Certificering:
ASPB, VCA