Selecteer provincie

Schoorsteenveger Plasticon The Netherlands BV 0541-858585: Direct een prijs & goede tarieven van erkende veger uit de buurt. Vergelijk kwaliteit en prijzen door reviews te bekijken.

Details

Adres
Parallelstraat 52
7575AN Oldenzaal
Overijssel
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Plasticon Composites is opgericht in 1952 in Oldenzaal. Het Nederlandse bedrijf is na de tweede wereldoorlog gestart als installatiebedrijf van PVC leiding systemen. Chemische fabrieken erkennen PVC as een chemisch resistent materiaal voor vloeistoffen zoals chloriden, zuren en logen, ondanks dat PVC als nadeel heeft dat het mechanische beperkingen heeft bij erg lage of hoge temperaturen. De oplossing hiervoor is de PVC te voorzien van een glasvezelversterkte polyester, een laag die niet alleen chemisch resistent is, maar ook een materiaal is dat een hoge sterkte kan geven aan opslag tanks en apparaten tot een diameter van bijvoorbeeld 10 meter.

Vanaf die dag bouwde Plasticon Composites een reputatie op als expert in het ontwerp en de productie van opslagtanks, leidingsystemen en proces apparatuur voor allerlei markten.

Doelgroep:
Bedrijven

Diensten:
inspectie en onderhoud, mobiel wikkelen, ontwerp en de productie van opslagtanks, leidingsystemen en proces apparatuur voor allerlei markten, ontwerpen van componenten voor de behandeling, opslag en verwerking van corrosieve of abrasive vloeistoffen en gassen, In-house training, installatie en montage van verschillende producten

Producten:
Opslagtanks, Procesapparatuur, Fluorpolymeer bekledingen, Glasvezel versterkte kunststoffen , Thermoplasten, Glasvezel versterkte epoxy, Leidingsystemen, Schoorstenen en afvoerkanalen, Fluorplasten, Gelinede materialen (dual laminate)

Aangesloten bij / Certificering:
ISO, TÜV, IFBT, Bureau Veritas en DVS