Selecteer provincie

Schoorsteenveger Hol J W

Details

Adres
Prins Bernhardstraat 25
4121EV Everdingen
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-53835473
rietdekkersbedrijf

Wat wij doen:
Familiebedrijf J.W. Hol Rietdekkersbedrijf te Everdingen bij Utrecht is gespecialiseerd in het aanleggen en herstellen van rieten daken.

Wij slopen en vervangen oude rieten daken en brengen rieten daken aan op nieuwe panden (boerderijen, landhuizen, villa's, tuinhuizen, prielen en hooibergen).

Naast het aanbrengen van nieuwe daken is onderhoud ons belangrijkste werk, zoals het schoonmaken, bijsteken en inspuiten tegen algen.
Ook kan U bij ons terecht voor het plaatsen van dakramen en dakkapellen in bestaande rieten daken, en verzorgen wij eventueel de vervanging van houtwerk, brengen we isolatie (platen) aan, en verzorgen we metselwerk (schoorsteen).

De rieten daken die wij leveren worden comform de richtlijnen van de vakfederatie aangebracht. Kwaliteit en netheid staan bij ons hoog in het vaandel en natuurlijk is bij ons de klant koning!

Wij kunnen U ook informeren over het vervangen van dakpannen door riet en wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Ons bedrijf bestaat reeds dertig jaar en heeft in die tijd een sterke reputatie opgebouwd. J.W. Hol Rietdekkersbedrijf is gevestigd in Everdingen, waar het sinds jaar en dag werkzaam is in de rietdekkerij. Inmiddels is de 5e generatie al werkzaam in het familiebedrijf.

Wij leveren al het materiaal en zorgen voor een uitstekende plaatsing. Door onze ruime ervaring kunnen wij U vakmanschap en een perfecte service aanbieden!

Wij zijn werkzaam in de provincies Utrecht, Brabant, Gelderland en Zuid-Holland, en rekenen geen verplaatsingskosten aan.
Service:
Geen voorrijkosten, Gratis offerte, Online offerteaanvraag

Doelgroep:
Particulieren

Diensten:
Dakonderhoud, Dakreparatie, Aanleg rieten daken, Bijsteken, Rieten daken aanbrengen op nieuwe panden , Inspuiten tegen algen, Slopen en vervangen oude rieten daken , Herstel rieten daken

Specialisatie:
Dakisolatie, Plaatsen van dakramen in bestaande rieten daken, Metselwerk (schoorsteen), Vervanging van houtwerk, Plaatsen van dakkapellen in bestaande rieten daken