Selecteer provincie

Schoorsteenveger Stichting Dakmeester

Details

Adres
Heeswijk 155
3417GP Montfoort
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus29, 3417ZG, Montfoort
http://www.dakmeester.nl

Wat wij doen:
Stichting Dakmeester in Montfoort is een direct antwoord op recente marktontwikkelingen. De krachtenbundeling van producenten en verwerkers is enerzijds ingegeven door ontwikkelingen op het gebied van materialen, toepassingen en verwerkingstechnieken, anderzijds door het toenemende belang van economische en esthetische aspecten. Deze bundeling van expertise garandeert u een uitstekende service en een op maat gesneden oplossing.

Het landelijk netwerk van gekwalificeerde dakdekkers en producenten van Hellende Daken. De Stichting Dakmeester promoot en bevordert de kwaliteit van het Hellende Dak. Dit in de ruimste zin van het woord. Naar onze mening gaat het werken aan het dak verder dan alleen het vaktechnische gedeelte.

De Stichting ondersteunt de Dakmeesters met seminars, cursussen, voorlichting over nieuwe materialen en technieken en met een netwerk van deskundigheid. Een Dakmeester staat garant voor deskundigheid, advies, goede service en perfecte oplossingen. Dakmeesters en specialisten van deelnemende producenten richten zich tezamen op ontwikkeling en innovatie van product en proces met behulp van werkgroepen. Ook stimuleert de Stichting de samenwerking in projecten zoals het aannemen van het Totale Dak, het verwerken van zonne-energie systemen en het renoveren van projecten in samenwerking met de producenten.

De Dakmeesters bevestigen hun kwaliteit in werken en geven een unieke vorm van garantie.

Het dak, ook wel de 5de gevel genoemd, is het belangrijkste onderdeel van uw woning(en). Het hellende dak heeft in dit opzicht een werende functie. Simpel gezegd, het hellende dak met al zijn onderdelen zorgt ervoor dat het ook binnen droog blijft en dat diverse weersomstandigheden geen invloed hebben op uw woning(en).

Heeft u zich wel eens afgevraagd of u garantie heeft op het functioneren van alle onderdelen van het hellende dak? De Dakmeesters aangesloten bij de Stichting Dakmeester geven u hier het antwoord op: vanaf nu heeft u buiten de bekende productgaranties, 15 jaar Daksysteemgarantie op het functioneren van uw hellend dak. De Dakmeesters bieden u gedurende deze periode de zekerheid dat u niet voor kosten komt te staan als blijkt dat gedurende deze periode uw dak niet zou functioneren.Doelgroep:
Bedrijven

Diensten:
Dakdekken, Dakinspectie, kwaliteitsbewaking, netwerk dakdekkers, ondersteuning aangesloten leden (dakmeesters), promotieactiviteiten

Specialisatie:
Schoorsteen, Valbeveiliging, advies, cursussen, innovatie, seminars, service, voorlichting nieuwe ontwikkelingen, materialen