Selecteer provincie

Schoorsteenveger Koppen Dakwerken Mat

Details

Adres
Eind 61
6034SM Nederweert-Eind
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Voor al uw dakwerken. o.a Pannendaken
Platte daken-Lood & zinkwerk-Dakkapellen

http://www.matkoppendakwerken.nl

Wat wij doen:
Mat Koppen Dakwerken, gevestigd in Nederweert Eind, is een kleine onderneming die zich voornamelijk richt op nieuwbouw en renovatieprojecten in de particuliere sector. Het is een bedrijf waar vakwerk en service op de eerste plaats staat. De eigen regio vormt het belangrijkste werkgebied, waarbij veel waarde wordt gehecht aan persoonlijk contact en maatwerk.

U kunt bij Mat Koppen Dakwerken terecht voor alle werkzaamheden aan uw dak. Of dit nu pannendaken of platte daken betreft, het schoonmaken of repareren van dakgoten, lood- en zinkwerk. “Het merendeel van onze opdrachten bestaat uit volledige vervanging van het dak. Soms vanuit esthetisch oogpunt, soms uit pure noodzaak vanwege slijtage of een lekkage.

Verder zijn we zeer ervaren in herstelwerkzaamheden aan schoorstenen, het inleggen van dakramen en het installeren van dakkapellen.”

Dakraam of dakkapel:
Met de komst van een dakraam of dakkapel geeft u in een handomdraai meer ruimte en licht aan een kamer. Vooral zolders die een nieuwe functie krijgen, bijvoorbeeld als slaapkamer of kantoorruimte, krijgen hierdoor absoluut meer uitstraling.

TERRASOVERKAPPING:
Een terrasoverkapping betekent dan ook een heuse upgrading van de woning en meer wooncomfort. Met een kwalitatief goede terrasoverkapping geniet u immers sneller, langer en meer van het buitenleven dat zich ook in Nederland steeds meer manifesteert. “Om optimaal gebruik te kunnen maken van dit terras kan een complete terrasverwarming, eventueel op basis van infrarood, geïntegreerd worden in het plafond.
Dit alles kunnen wij compleet voor u verzorgen.

DAKINSPECTIE:
Dakinspectie uitvoeren om een kostenplaatje in kaart te brengen. Op deze manier krijgt u inzicht in de onderhoudskosten die u de komende jaren kunt verwachten, zodat u niet voor onvoorziene hoge uitgaven komt te staan. Kortom, voor vakmanschap, degelijkheid en service bent u bij Mat Koppen Dakwerken aan het goede adres, want deze drie pijlers staan hier hoog in het vaandel.

Openingstijden:
Maandag : 07:00 - 00:00 via gsm bereikbaar
Dinsdag : 07:00 - 00:00
Woensdag : 07:00 - 00:00
Donderdag : 07:00 - 00:00
Vrijdag : 07:00 - 00:00
Zaterdag : 08:00 - 00:00
Zondag : 10:00 - 00:00 Service:
Geen voorrijkosten, Gratis advies, Online offerteaanvraag, spoed reparatie's

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Dakinspectie, Dakreparatie, Dakrestauratie, dakkapellen, dakramen, koperwerk, kunstof overkapping en serre, overkappingen (terras), pannendaken, platte daken, schoorsteen renovatie, zinkwerk

Specialisatie:
Gevelbekleding, Shingle dakbedekking, dakgoten, lichtkoepels, zink en loodwerk