Selecteer provincie

Schoorsteenveger Kalshoven Spec Reinigingen BV 0529-431207: Direct een prijs & goede tarieven van erkende veger uit de buurt. Vergelijk kwaliteit en prijzen door reviews te bekijken.

Details

Adres
De Singel 14
7722RR Dalfsen
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

meer info rubr: schoonmaakbedrijven

Wat wij doen:
Wanneer u veilig en ontspannen wilt genieten van kachel of haardvuur, is het regelmatig laten controleren en laten schoonmaken van uw schoorsteen door een ASPB-erkende schoorsteenveger geen overbodige luxe. Kalshoven is zo'n erkende schoorsteenveger. Wij komen bij u langs op afroep, maar werken ook met diverse abonnementsvormen. Door de zorgen voor een schone schoorsteen, dragen wij ons steentje bij aan uw veiligheid.

De schoorsteenveger doet meer dan alleen het verwijderen van vogelnesten en het vegen van de schoorsteen, maar plaatst indien nodig ook kraaienkapjes en vonkenvangers. Wij controleren deze vonkenvangers op gezette tijden. Voor een zo goed en veilig mogelijk resultaat, spuiten wij de schoorstenen ook aan de buitenzijde af om ze vervolgens te impregneren.

Wanneer er onverhoopt tóch iets mocht gebeuren, dan verrichten wij in opdracht van brandweer en verzekering een grondige camera-inspectie en leggen de beelden voor u en uw verzekering vast op een dvd en een inspectierapport.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Brandpreventie, Camera inspectie, Plaatsen schoorsteenkappen, Schoorsteenvegen, Vogelnesten verwijderen, Vonkenvangers plaatsen

Reiniging van:
Schoorstenen

Aangesloten bij / Certificering:
ASPB