Selecteer provincie

Schoorsteenveger Combidak BV Timmer/Dakdekkerbedrijf 0572-331504: Direct een prijs & goede tarieven van erkende veger uit de buurt. Vergelijk kwaliteit en prijzen door reviews te bekijken.

Details

Adres
Handelsweg 37
8152BN Lemelerveld
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.combidak.nl

Wat wij doen:
Een duurzaam dak, optimaal geïsoleerd en gebouwd met hoogwaardige materialen. Combidak beschikt over alle kennis en ervaring om uw nieuwbouw- of renovatieproject perfect uit te voeren. Maar ook voor dakgoten, gevelbekleding, schoorsteenvernieuwing of het plaatsen van een dakkapel bent u bij Combidak aan het juiste adres. Combidak legt de lat hoog!

U hecht aan helderheid. Bij Combidak vormt een duidelijk plan van aanpak, inclusief een overzichtelijke, transparante begroting, de basis voor een vruchtbare samenwerking. Ook waar het gaat om het nakomen van gemaakte afspraken legt Combidak de lat hoog. Tijdsplanningen worden waargemaakt en overlast voor bewoners blijft tot een minimum beperkt. Diverse woningbouwverenigingen hebben de voordelen hiervan reeds ervaren!

Ervaar het gemak van één deskundige en betrouwbare partij die voor u het totale traject verzorgt, van advies tot en met realisatie. Combidak voert de gehele dakrenovatie uit in eigen beheer en staat zelfs na oplevering voor u klaar met onderhoud en advies.

Renovatie
Als totaalspecialist is Combidak ook uw partner op het gebied van renovatie. Combidak voert de gehele dakrenovatie uit in eigen beheer. U ervaart het gemak van één deskundige partij die voor u het totale traject verzorgt en u bent weer voor vele jaren verzekerd van een duurzaam dak.

Ieder renovatieproject begint met een analyse van de bestaande situatie, zodat u inzicht krijgt in de staat van het dak. In overleg wordt vervolgens besloten welke werkzaamheden Combidak aan het dak zal verrichten.

Onderhoud
Regelmatig onderhoud aan uw dak behoedt u voor onaangename verrassingen. Lekkage en slijtage worden voorkomen in plaats van verholpen. De vakmensen van Combidak zijn gespecialiseerd in alles wat met daken te maken heeft.

Dakbedekking, kapconstructies en isolatie, alles is ondergebracht in een onderhoudscontract van Combidak.

Nieuwbouw
Uw nieuwe dak laat u toch het liefst plaatsen door een specialist? Die specialist is Combidak! U hebt de zekerheid dat de uitvoering vloeiend verloopt en gegarandeerd volgens de voorschriften van het Bouwbesluit wordt uitgevoerd.

Combidak maakt gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde apparatuur. Door te werken met prefab elementen houdt Combidak de kosten laag en is uw nieuwe dak snel gerealiseerd.


Service:
Gratis advies, Online offerteaanvraag

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Dakafwerking, Dakdekken, Dakinspectie, Daklekkage, Dakonderhoud, Dakreiniging, Dakrenovatie, Dakreparatie, Dakrestauratie, Dakkapellen, Dakvensters, Schoorstenen, Zonnecollectoren, Gevelbekleding

Specialisatie:
Bitumen dakbedekking, Boeidelen, Bouwkundige werkzaamheden, Dakgoot, Dakisolatie, Dakplaten, Dakraam, Duurzame dakbedekking, Energiebesparing, Energiedak, Gevelbekleding, Hemelwaterafvoer / regenpijp, Kunststof dakbedekking (EPDM / PVC / TPE), Leisteen dakbedekking, Lichtkoepel, Lichtstraat, Loodwerk en zinkwerk, Metalen dakbedekking, Monumentaal dak, Pannendak, Plat dak, Schoorsteen, Shingle dakbedekking, Valbeveiliging, Windbelasting berekening, Zonnepanelen

Aangesloten bij / Certificering:
Dakmeester, IKO-BKB, Het Hellend Dak, DNV, Erkend leerbedrijf