Selecteer provincie

Schoorsteenveger Koppen Dakbedekkingen en Totaal Renovatie

Details

Adres
Reulisweg 15
6091NZ Leveroy
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Allround Dakdekkersbedrijf
* Platte daken
* Pannen daken
* Dakisolatie * Dakinspectie
* dakkapellen
* Lood-, Koper-, Zinkwerk

http://www.koppendakbedekkingen.nl

Wat wij doen:
Koppen Dakbedekking en Totaalrenovatie
Hartelijk welkom op de website van Koppen Dakbedekking en Totaalrenovatie. Al sinds 1984 zijn wij een bloeiend bedrijf wat in de regio midden Limburg bekend staat om zijn professionele aanpak, oog voor detail en een klantgerichte benadering. Uiteraard zijn wij specialist in daken; van dakinspectie tot dakbedekking, van dakgoot tot dakkapel, voor al deze opdrachten kunt u prima bij ons terecht! Maar ook voor allerhande renovatie van bijvoorbeeld schoorstenen, muren en aanbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Door brede ervaring en gedegen vakkennis van verschillende specialismen zijn wij in staat u te bedienen van een totaalplaatje aan dienstverlening, precies zoals uw opdracht dat nodig heeft!

Op onze website willen wij u graag het één en ander laten zien van onze werkzaamheden, zodat u zich makkelijker kunt oriënteren op alle mogelijkheden. Heeft u een gerichte klus voor ogen, zoals het renoveren van uw dak of het leggen van een nieuw pannendak? Gebruik dan eenvoudig de zoekfunctie of gebruik het menu om de dienst van uw keuze te vinden. Heeft u een uitgebreide verbouwing gepland staan waarbij waarschijnlijk heel wat specialisten komen kijken? Bekijk dan ook op uw gemak de actuele projecten waaraan Koppen Dakbedekking en Totaalrenovatie op dit moment werkt. Hierdoor zult u ontdekken hoe breed wij bij uw project inzetbaar zijn!

Professionele Dakinspectie
Koppen dakinspectie is gerenommeerd inspecteur van daken van bijvoorbeeld appartement- en flatgebouwen. Met name voor Verenigingen van Eigenaars (VVE’s) is dit een belangrijke dienst. Onze inspecteur komt graag bij u langs om de staat van het dak te beoordelen en u op deze manier op de hoogte te brengen van het onderhoud wat binnen afzienbare tijd nodig zal zijn. Meer weten? Lees hier verder.

Specialisatie:
Dakgoot, Gevelbekleding, Schoorsteen

Aangesloten bij / Certificering:
Kenteq erkend