Selecteer provincie

Schoorsteenveger Rietdekkersbedrijf Ben vd Berg 0529-481123: Direct een prijs & goede tarieven van erkende veger uit de buurt. Vergelijk kwaliteit en prijzen door reviews te bekijken.

Details

Adres
Ruitenveen 1
7711DG Nieuwleusen
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-11155117

http://www.benvandenbergrietdekkersbedrijf.nl

Wat wij doen:
Rietdekkersbedrijf Ben van den Berg is een erkend rietdekkersbedrijf. Wij garanderen u een goed kwalitatief hoogwaardig afgewerkt dak. Ons bedrijf staat voor duurzaamheid en vakmanschap. Onze zorgvuldigheid komt niet alleen de kwaliteit maar ook de levensduur van uw dak ten goede.

Naast het aanbrengen van een nieuw rieten dak kunt u bij ons bedrijf terecht voor onderhoud, reparatie en reinigen van uw rieten dak. Het dak kunt u bij ons ook laten behandelen tegen alg en mos. Tevens kunnen wij u een onderhoudscontract voor uw rieten dak aanbieden.

Een dakraam, een dak doorvoer, zonne panelen plaatsen aansluiten en indekken in het riet en zelfs een dakkapel plaatsen in een bestaand rieten dak behoord tot de mogelijkheden.
Service:
Online offerteaanvraag, vragen? bel 06-11155117

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Dakafwerking, Dakdekken, Dakinspectie, Daklekkage, Dakonderhoud, Dakreiniging, Dakrenovatie, Dakreparatie, Dakrestauratie, alg en mos bestrijding, rietdekken, riet reparatie, stormschade rieten dak

Specialisatie:
Dakraam, Rieten dak / rietdekker, Schoorsteen, alg en mosbestrijding, nokafwerking, schoorsteenkappen, dakdoorvoer in riet, rietdekken

Aangesloten bij / Certificering:
VCA, erkend vakdiploma rietdekken