Selecteer provincie

Schoorsteenveger Kalshoven Schoonmaak Dienstverlening 0529-431207: Direct een prijs & goede tarieven van erkende veger uit de buurt. Vergelijk kwaliteit en prijzen door reviews te bekijken.

Details

Adres
De Singel 14
7722RR Dalfsen
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

45 jaar Betrouwbaar in Dienstverlening

http://www.kalshovendalfsen.nl

Wat wij doen:
Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Een schoon en verzorgd kantoorgebouw draagt bij aan een positief beeld van uw organisatie. Kalshoven Schoonmaak kan u hierbij helpen.

Of het nu gaat om de schoonmaak van kantoren, scholen, industriële bedrijven of recreatievoorzieningen, het reinigen van glas of tapijt, het onderhoud van alle typen vloeren of de oplevering van nieuwbouwprojecten, Kalshoven Schoonmaak is gespecialiseerd in alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

Maatwerk is ons devies en een goede duurzame relatie met onze cliënten staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom passen wij de inhoud van onze werkzaamheden volledig aan bij uw wensen en eisen.

Kalshoven Schoonmaak doet meer dan schoonmaken alleen. Indien gewenst nemen wij ook de bevoorrading van toiletpapier, zeepdispensers, luchtverfrissers en aanverwante zaken voor onze rekening. Wij houden uw werkomgeving fris en schoon, zodat u zich kunt richten op uw corebusiness.Openingstijden:
Wij staan het gehele jaar voor u klaar! : 00:00 - 00:00 Werkterrein:
Scholen, Woningen

Aangesloten bij / Certificering:
OSB, ISO 9001, VCA, Stichting Salvage